♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 21, 2010

::LADIES NITE PART 3::


sambungan dari tengok wayang tu kami ke Alamanda pulak
g karoke kat sane..sampai2 je ingat nak booking sampai 2 jam..
sekali orang tu cakap tempat tu tutup pukul 2 pagi ok..
so time tu da pukul 1pagi..last2 nye amek je la satu jam pun satu jam la kan..
so berkaroke la kitorang kat dalam tuh..




ikin+yaty tengah pilih lagu





minah ni rajin duk pilih2 lagu tau..



ni time ni die nyanyi lagu ape ntah..
ai da tak ingat la..sb banyak kowt lagu yang kitorang nyanyi..
tapi tak puas tau..sb satu jam je kan..




lepas habis karok terus balik eh..
takde nak melepak kat kedai mamak pulak..
sb masing2 da mengantuk kowt..tp bile sampai rumah
tak reti pulak nak tido kan..duk borak2 kejap..
pastu masing2 masuk bilik..
zzZZzzzZZZzzzzZZZZzzz..





Wednesday, June 16, 2010

::LADIES NITE PART 2::



sambungan dari ladies nite part 1 tu eh..
hihi..kitorang lepas makan terus tuju tempat bowling..
sebelum makan tu sebenarnye kitorang da beli tiket
lagenda budak setan..ye ai tau ai da tengok cerita tuh..
huhu..tp da cerita tu je yang ade..so amek je la..
tp jeng..jeng..jeng..hihihi..
so layan je pic ni ok..



naik atas ke tempat bowling :)) btw yaty blanje kitorang..hihi..
suke wei..ade orang belanje..



me+ ikin..
bergambar di tempat nak amek kasut..huuhu..
abang yang bagi kasut tu tengok je kitorang..



ikin amek kasut saiz 4..muahahahhaaha...keciknye..
ke saiz 5? ai da lupe la..tp rasenye 4 sebab ai pun amek saiz 4.. :P



jom main bowling jom.. :))




ni nak baling kasut ke nak kiss..kiss nih..hihi..
ke nak berlagak dapat kasut hapak..hihihi..
bau die peehhh tak bleh bla ok..
kasut..kasut..



yaty:))




me+yaty..
perasan tak kitorang dua2 pakai baju kaler purple..
pengantin lain la kan..hihi..



bersama bakal pengantin yang lagi 2 hari..hihi..
tak sabar nak tengok cik kak ni nikah sabtu neh..



me ^___^


ikin :))


yaty *___*



juara untuk dua sesi adelah yaty..huhu..menyampah kitorang..
bukan nak bagi can kat bakal pengantin..
ai dapat no 2 ye..hihihi...ikin last sekali..muahahahahahahaha..
kitorang tak bagi can langsung kat die.. :P



eleh..bajet orang tak perasan korang tu manusia kan..
muahahahha..kaler baju pun da tau da..tak boleh tipu punye :p


.............................................................................................


lepas abis bowling..pegi cc jap..kan ai ade update sikit..
pastu terus g kat wayang coz da nak start kan..
tp yaty n ikin boring tengok LBS tu..so tak sampai separuh kowt
suku je dorang da nak keluar..rasanya dorang tengok sampai farid kamil
pegi perkampungan tuh..yang si azmi g marah ayu tuh..
time tu je la..pastu out..




pic keluar dari wayang..
ikin pandang tempat lain pulak..so amek lagi sekali k :))



haaa ni baru betul...hehe :))



jom2 g kat parking..sudah2 la tuh bergambar..
da pukul 12.30 malam kowt..huhu
gelap wei kat luar tuh..dorang da tutup semua pintu..
da la kitorang ni perempuan..kaum yang lemah..
buatnye ade ape2 kat luar tu kan ke bahaya..huhu..
so terpakse la keluar dulu pastu baru pegi kat parking..
da la jauh..penat kaki tau..jahat la mines nih..hehehe..
nasib baik selamat sampai kat kereta..kalau tak kitorang saman mines..:p
yola tuh..ngehhhhh ^____^






so next adelah ------>


TUNGGU ^____^







Tuesday, June 15, 2010

::LADIES NITE PART 1::



Jumaat lepas ai n my housemate tersayang g enjoy dekat the mines..
kire macam ladies nite la..tak de lelaki ok..
kitorang gerak dari rumah pukul 8.10mlm.. ni pun tengok blog yati..muahahahahaha..:P
balik pagi ok..pukul 2.20 pagi..huhu..selamatla esok tu memang sah2 cuti kan..
so tak de hal sangat la kalau nak balik lambat pun kan..
ai tepek pic saje eh..coz malas nak bercerita.. :))




aktiviti first adelah makan..kene la isi perut dulu kan..
so kitorang lepak kat old town white coffee jer..
sb tak banyak pilihan sangat tempat makan dekat mines..




yaty n ikien..



me :))
ok ni ai nak marah bile tengok pic nih..
ai punye la tak make up langsung sb nak kuar malam kan..
buat ape nak cantik2 kan....alek2 budak berdua tu boleh
bermake-up2 pulak..hoho..angin je ai..bukan nak cakap tau..


korang nak tau..ai ngan ikin da siap..tapi si yaty tu lambat gile siap ok
kitorang da tunggu kat luar rumah dalam 10minit kowt baru die
tergedik2 kuar..amboi2 sakan eh..ni mesti die nak mengorat nih
muahahahahaha..gurau je k..jangan marah yaty..ampun... :))



ni dorang bergosip wei..tu yang tergelak2 sakan tuh..
tp ai tak igt pasal ape kitorang gelak2 ni..
terlupa ingatan sekejap..ngehh :)




yaty makan sampai licin..bagus2..
sile jangan membazir k..




menu boleh last sekali pulak..ok sile salahkan blogspot..
mcm mane nth pic boleh tunggang langgang..ai mmg malas nak susun..
huhu..so pandai2 la korang ek..




next aktiviti adelah----->



TUNGGU NEXT ENTRI LA EH :))





Monday, June 07, 2010

::WEDDING MIRA & ZUL DI KUALA PILAH::


semalam ai g wedding my friend mira..
dekat Kuala Pilah..gile jauh wei..
ramai jugak yang pegi..ai n my sayang, yati,lis,pijat
beti ngan ikin masing2 dengan tunang masing2, kucai ngan bf..
so kitorang konvoi 3 Myvi satu Neo..
muahahahaha..kalau la kitorang pun bawak Myvi mesti same je sume
tp tak la kan..so tunang beti yang lead sb die je yang tau jalan..
dorang bawak kad kawen..kitorang jangan harap la kan..
so kitorang follow de leader je la..mmg jauh Kuala Pilah..


ondway tu ade kete terbakar..patut la dari jauh da nampak asap kan
nasib baik takde yang cedera..sume selamat jerk..
so sampai umah mira dalam jam 1 lebih jugak la..tu pun sesat sikit..
tp last2 sampai jugak..terus tuju makan..muahahahaha..selambe je kan..
perut masing2 da lapar kan..so isi la dulu..
dapat tempat yang best sebab semua duduk sekali..orang pun ramai time tuh..
ni pic ai amek dari blog Lis
sebab ai memang tak amek pic coz bateri kamera kong..
so terpakse la mencilok pic kat blog list..ko tak kisah kan lis  :)
nanti ai lanje makan kat wedding ikin..hikhik..:p


ni pic kami :))


masing-masing tengah buat ape ntah..
layan perasaan kowt..




amboi da dapat makan senyum sampai telinga..
yaty suke sangat la tu sampai mata pun stim je..muahahahahaha
ikin pun same jugak  :p
my sayang tu tengok ape ntah..ke merenung mase depan
muahahahaha..sabar ye dady.. :p




yang baju putih biru tu adelah tunang bet..
sebelah die ofcoz la bet kan..tak kan pompuan lain pulak..
pijat pulak yang pakai tudung pink nih..
n sebelah die kucai n baju merah itu adelah bf kucai..
wow..congrates kucai..die telah lulus dengan jayanya..
hihihihi :)) so cepat la kwen..tunggu ape lagi kan..
boleh la lepas ni kitorang konvoi wedding ko lak..




so oren kan..meriah u kaler die..



pic kami bersama pengantin..
pasangan masing2 sibuk dok bersembang kat meja makan..
so kitorang je la yang amek pic..dorang takde pun takpe kowt..
kihkihkih..laki mane nak sangat amek2 pic nih..huhu..


...................................................................................
pas amek pic ni kitorang terus gerak balik..
takde nak tunggu2 da..sebab jauh kowt nak balik..
lepas tu masing2 ade hal masing2..
ai n my sayang pun ade hal lain..nak tau ape?
tunggu next entri ye..itu pun kalau ai rajin nak update..muahahahaha..
kalau uols nak tengok lagi pic bole la ke blog lis ye..klik sini --> Lis
kat sane bnyk lagi pic.. :)


ok daaaa...