♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, September 15, 2010

::SATU LAGI TARIKH YANG BERMAKNA DALAM HIDUP KAMI -14 SEPT 2010::



HAPPY 4TH ANIVERSARRY!!



M.H
&
N.A.N.E

♥♥♥♥♥♥



::12 SEPT 2010 (MAJLIS BERTUNANG)::






Alhamdulillah semua nya selamat berjalan lancar..
thank u so much to all of u..
yang terlibat secara langsung dan tak lansung dalam majlis nih..
mungkin mula2 agak kelam kabut sikit sb ai tak make up lagi
pihak laki da sampai...awal jugak dorang smpi padahal mule2 ckp kul 2..
so mmg kelam kabut la ai nak g make up sume..
tq my kazen yg tolong drive kan ai ke rumah pak andam tuh..
tq pada adik lelaki kesayangan ai yg menjadi jurukamera..
merangkap driver peribadi pada kakak die nih..
ke sane ke sini..teman cari barang2 hantaran..n sponser kek secret receipe..
wlupun adik ai study lagi..tp bermurah hati belanje kek..hihi..
and sabar melayan karenah akk die yang asyik nak marah jerk..hahaha
tension okeh..sb byk bende tak setel lagi..

pada yang sponser sume..kak lela yang sponser byk coklat..
coklat ferrero rosher, cadburry..bakul untuk hantaran..
siap tolong gubah hantaran lagi tq so much..
pada cik balqish yang sponser cookies femes amos..
pada my kazen cik atie yang sponser goodies..
pada eny jugak yang sponser hantaran..pada sesiapa yang ai terlupa..
TQ SO MUCH..LOVE UOLSS.. :))
tak lupa pada sume dak ofis ai yang tolong gubah hantaran
terutamanya kak gie, dan puan linda..yang lain tq tolong tgk..
cewaahh..tak de la..tq tolong menceriakan hari ai dengan gelak ketawa
usik mengusik korang..yela ai kan tension sikit pasal bende2 tu sume..hihi..

tq so much pada mak and ayah ai yang sponser makanan sume..
tq pada diri sendiri yang byr canopi, hantaran, pelamin, make up, 
baju, photographer..ape lagi eh..mmm..tu je kowt..hahahaha..
ok fine..my sayang yang bagi duit sikit kat ai..

tq jugak pada makcik2 ai yang tolong masak kat belakang
sangat2 ai hargai walaupun ai langsung tak tolong masak..
hanya duduk dalam bilik sambil menonton vcd korea..hahaha..
tp ai ade jenguk dapur jugak eh..

pada oncu liza tq sb jadi juruvideo..byk ok scene kelakar
yang die shoot..terutamanya ucapan dari family ai..kelakar okeh..

pada along and adik badik ai serta uncle sawang tq sb tolong
susun atur meja sampai pening2 gaduh nak wat style mcm mn
kelakar ok..susun meja pn berjam2 sb nak pk style
mane yang nampak cantik..ape2 pun thanks..

thanks pada anak2 buah dan kazen2 ai yang menceriakan suasana
dengan bising2 sepanjang majlis..hahahaha..meriah okeh..
best gile..kesian my sayang kene buli dengan sedara mara ai
smpi muke & telinga die merah..nti kalau rajin ai upload video..
kesian gile..masing2 pakat buli die..pasni nak kawen kene buat 
persediaan mental dan fizikal..hahahahahaha.. :p

pada abg erol n ej..biase tu eh datang lambat..tido je..
hihihi..tp tq sb pinjamkan ai bmw uols yg baru tu
n jadi driver hantar ai g make up..
pada along tq sb tunjuk tempat parking kat family pihak lelaki
tumpang rumah kwn ayah ai sb kereta besepah2 sampai tak tau nak 
parking kat mane..

tq jugak pada tetamu yang datang dari jauh dan dkat..
pada yang dtg dari cameron..yzid,emi,boy,uda 
pada kawan2 sekolah ai sume pun thanks jugak..

btw ai nak cakap ai sayang uols sangat2..
sepanjang majlis ai langsung tak berdebar tp excited lebih
pelikss kan? hahahahaha..gile gediks ok ai nih..
mewarisi perangai sape la nih..

owh ye..along and ayah ai mmg berkenaan habis kat 
my sayang
yeaayyyy..suke2..muahhhhh..



tata :))




Tuesday, September 07, 2010

::SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI::








SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..

harap semua selamat dalam perjalanan balik kampung
bawak kereta hati-hati okeh..jgn bwk laju sangat..
sayangi la nyawa anda semua dan ingatla yang tersayang..


ai pinjam ayat ni dari orang tertentu :

bawa 160km/h malaikat maut menunggu anda..
bawa 180km/h liang lahat menunggu anda..


so sila la berhati2 okeh..ai pun ingatkan diri sendiri jugak..
semoga kite semua selamat pergi dan kembali..

....................................................................................

ai akan bertunang pada hari raya ke3..
harapnya semua berjalan lancar..
doakan yang terbaik untuk ai okeh..


akhir sekali ai nak wish lagi sekali:

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
KEPADA
SELURUH UMAT ISLAM DI SELURUH DUNIA






**ai balik kampung dengan adik laki ai..
konvoi 3kereta balik kampung..best2..










Monday, September 06, 2010

150 JUTA - FYNN JAMAL






suke..suke..suke..
:))





::WEEKEND STORY::



morning uols...ai mengantuk sangat pagi nih..
mungkin letih sb baru balik dari cameron highlands..
semalam amek adik my sayang kat puduraya...
pastu terus gerak balik cameron..penat okeh..
sampai cameron da kul 5 ptg..sb nye gerak pun nak kul 1.30..
kejap je pun..smpi rumah..salam2 dengan ayh n mak my sayang..
terus gerak balik putrajaya balik..sampai tapah makan dulu
makanan yang mak my sayang tapaukan..
sampai putrajaya dalam kul 10malam macam tu la..huhu..
so ai sangat la mengantuk sekarang nih..sebab mungkin letih kan..
turun naik bukit..ai mule2 mcm tak nak ikut..
tp my sayang suruh jugak ikut..lgpn okeh jugak ikut
leh teman my sayang kan..xde la die mengantuk sangat...

satu lagi story weekend..
yang ni buat ai terharu sangat..ngeehh..
malam sabtu tu ms ai tgh tgk dvd..tetibe nak minum milo kotak..
padahal baru je balik dari buka dengan my sayang kan..
so ai kol my sayang...

me : dy..my nak air milo kotak la..
him : mane nak cari sayang..da pukul 12 mlm nih..kedai tutup..
me : tu la..haus la..nanti mcm mane nak puase nih..(gile gedik..
padahal mcm la selame ni puase ai sahur kan..mmg tak la)
him : nanti2 la eh sayang..
me : ala..okeh la..
him : syg jangan merajuk eh..nanti dy datang dy belikan okeh..
me : okeh..my nak tido..bye..

letak fon..pastu sambung tengok cite jepun tu sampai kul 3pagi..
pastu kol my sayang sekali sebab nak gtau ai nak tido da..
padahal my sayang da lame da tido..saje gedik kacau orang tido..
tp my sayang bukan dgr pun..kalau tido mmg ape pun tak sedar..
ai xtau bile ai terlelap tp tak lena la just rasa mcm da tido skjp..
pastu hp pink ai yang my sayang hadiahkan tu bunyi okeh..
da la bising..ai mmg sakit hati la time tu sb baru nak tido kan..
time tu baru kul 3.40..mmg baru setengah jam kot ai tido..
carik2 bawah bantal takde..cari kat bawah selimut takde..
yang hp nokia lagi satu tu ade je kat anak patung ai..
jenuh cari hp lagi satu..asyik bunyi je..ai ingat alarm..da la gelap
pastu selongkar rupanya dalam hbeg ai okeh..terus jawab..

him : nape dy kol sayang tak angkat..?
me : la my angkat la nih..asal tak kol hp lagi satu?
him : da beratus2 kali da dy kol...my tak dengar ke..
me : yeke? jap my check..

check tengok ade banyak mkol..

me : a'ah la my tak dengar..mengantuk kowt..
him : turun bawah..kite g kedai carikkan my nye milo kotak..
me : la kan my cakap tak payah..my mengantuk la..dady nih..(merungut)
him : turun la dy da sampai ni..smlm kata nak sangat..

ai turun dengan muke yang tak boleh bla la kan..
masam gile..sb ai baru nak tido..mmg mengantuk gile ar..
masuk kereta je..ai bebel2 ckp ai baru nak tido la..letih tau..
byk bunyi kan ai nih..pastu my syg usap2 rambut ai suh tido..
die drive g 7e..die malas nak mkn sb mlm tu die da lepak 
dengan member die kat kedai makan kan..
so temankan ai beli air kotak milo je la..
pastu suruh ai amek magee..tak nak la kan..ai amek milo 2 kotak
dengan cococrunch..lepas tu my sayang terus hantar ai balik..

my syg ckp ai comel je bangun tido..hikhik..perasan kejap..
naik rumah..kunci pintu..minum milo dgn makan cococrunch..
update status kt fb..n kol my syg ckp ai da kat rumah..
lepas tu sebelum nak tido ai da msg ckp "thanks..i love u so much.."
haha..baru nak cakap okeh..pastu tido la kan..nak buat ape lg..

oke la..nak sambung buat keje balik..
tata..