♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Monday, November 29, 2010

::TANDA-TANDA ORANG DAH TAK SAYANG::

pagi-pagi lagi ai dapat satu msg berbunyi :

Tanda-tanda orang dah tak sayang kite..
pagi-pagi dah tak pandai nak gerak tunang sendiri..
bile tiap-tiap malam dah tak pandai nak wish love..
bile tunang cal berpuluh-puluh kali dah tak reti nak angkat..
pentingkan bende lain dari tunang sendiri...


from--> mr. tunang


O.M.G..ai tak perasan langsung..ai betul-betul sibuk dengan bos baru sampai ai takde masa untuk orang lain even tunang sendiri..malah masa tuk diri sendiri pun tak de..balik rumah sangat-sangat penat..yela kalau da sampai rumah pun malam kan..ai letih nak pk pasal bende lain..sorry sayang :((


sekarang pulak adik ai ade kat rumah..ai nak kene carikan die keje..kalau tak bosan die kat rumah..rumah ai tu bukan ada apa pun..sangat-sangat la bosan bile duduk sorang-sorang..tv pun tak de astro..ai tak sempat nak g bayar..hohoho..sangat penat nak uruskan orang lain kan..ai tak merungut cume ai terasa letih sangat minggu lepas..harap-harap minggu ni tak macam tuh..ni kejap lagi jam 12.00 tgh nak g lari amek adik ai kat umah sb nak hantar die g interview sekejap..harap-harap dapat la..doakan untuk adik ai eh..ai kesian die sorang-sorang kat rumah..da la nak makan pun kene tunggu ai balik..ai cume boleh suruh die beli je ape-ape kat kedai runcit tuh..yela..ai mengaku yang kami adik beradik langsung tak pandai masak..tak penah pun nak menyibuk kat dapur..sebab tu la kitorang rasa susah bile duduk jauh..ai nak masakkan tuk die mmg failed la kan..so hari-hari kene beli makan kedai..penat balik ofis pastu  nak g lari beli makan lagi :((...asal la ai tak belajar masak dulu kan..


okeh-okeh stop merungut..sebelum ai cerita banyak-banyak dan buka cerita tentang kekurangan diri sendiri baik ai stop kan..ok uols..selamat bekerja..




tata :))








Tuesday, November 16, 2010

::BERDATING DI JAMBATAN PUTRA::


da lama tak berdating kat jambatan tau..
eh penah ke?? kompius jap..hihihi..
penah la kot..tapi sekali je la dulu..
my sayang tak suke sangat lepak-lepak kat situ..
ni pun sebab tak tau nak g mane..

selalunye lepas balik makan memang die terus hantar ai balik
tp sebab time ni awal lagi..
tak silap baru kul 8.30 mlm mcm tu
so ai pakse-pakse die lepak kat jambatan..

sebelum tu kitorang da makan charkuehtiaw..
kat pasar malam presint 2 tuh..
so beli jagung n lepak kat sini..
tapi kejap jela..hihihihihi..
banyak borak-borak je..my syg jahat..
suke kenekan ai..nak je ai ketuk-ketuk sayang kepala die..


see? berlagak kan? mcm die sorang je ade jagung..



bajet chumel la tuh..tp pada ai u sentiase chumel sayang
wakakakakakakaka..gile gedik..

me ^_____^
serabai je..dengan tak make up..
dengan rambut da panjang mcm ape je..
eh ai nak g potong rambut la nanti kat kampung..
boleh kan sayang..kenyit-kenyit mata sikit :))



ok la..tata :))





::BABY::

ni pic adik sedara ai..
chumel kan?? 
hihihi..da besar-besar pun ai ade adik sedara kecik lagi..
nak buat mcm mane kan..
adik ayah ai kawen lambat..
sooo chumel okeh ini budak kecik..
name die zaki...owh penat kitorang pilih name best2..
alih2 name ni jugak yang mak ayah die pilih..
mmmmm...tak pe la..
layan pic k..



ini baby tiap bulan naik 1kg tau..
baru 3 bulan tak silap..tp berat die..
sampai mak ai pun semput nak dukung..


see?? chumel kan :))
cakap comel ok..kalau tak ai naik hantu nanti :p

my mom+baby
da same besar dgn my mom da..hihihihi..
sorry mak :)

nape cayang??? nak mam ker??
olololo..comelnye die..

ni muke bosan die..

cak ^__^



rindu..nak balik kampung cepat-cepat..
ai balik petang ni tau..
doakan ai selamat pergi & selamat pulang k :))




tata :))