♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, March 30, 2011

::KEBOSANAN MELANDA::

selamat petang korang..ai sangat bosan sekarang nih..my bos mc..tu pasal la ai tak busy sangat..kalau selalu masa macam tak cukup je sebab banyak keje..tapi hari ni rasa macam lambatnye la masa berlalu kan..hoho..


macam mane nak buat ni eh..ai da tak larat nak survey baju pengantin lagi..sebab asyik la nak tukar-tukar..tunang ai pun da naik pening dengan perangai ai nih..tak tetap pendirian..ai pun tak suke jugak nak rasa macam ni..tapi entah la..ai tak tau macam mane nak cakap dengan korang perasaan ai sekarang nih..


bosan la..tak tau nak buat ape da nih..asyik refresh blog je..tapi uols pun tak update-update story lain..kasi update la wei..hihi..sendiri malas tapi bising bile orang tak update kan :D


nak taip lagi macam malas la pulak..ok la sampai sini ajelah ai membebel..owh lupa nak gtau..kalau jadi ai nak g kl hari ni..nak g tempah kasut..kalau mahal sangat lebih dari bajet ai..mungkin ai tempah kasut nikah je..kasut sanding takpe sebab mesti die bagi kasut sekali kan..tapi kasut nikah memang kene cari la sebab ai tempah baju sendiri..


harap-harap harga still lagi dalam bajet ai..boleh ai beli dua..satu nikah, satu lagi sanding..oke la jumpa uols di next entry okeh..tapi tak tau la bile..ahaks :P



tata :))




::KEJUTAN DARI TUNANG TERSAYANG::


Firstly nak ucapkan a MILLION Thanks untuk 
tunang tersayang..N.A.N.E :))


Kejadian ni berlaku pada petang ahad sebelum ai nak balik rumah sewa..dalam pukul 3.00 petang my sayang sampai depan rumah family ai..masuk and tolong ai angkat barang-barang..ai ni macam biase la kan..kalau duduk sehari pun ai bawak baju sampai 8..seluar 2 barang-barang lain jangan cakap la..da macam nak duduk 10hari jerk..macam la tak boleh nak pinjam baju adik-adik kalau tak bawak baju kan..tapi perempuan biase la kan..


Lepas salam cium tangan, pipi mak, ayah and adik-adik ai semua..terus ai bukak pintu kereta..ai terkejut campur terkedu sebab tengok bunga yang kat bawah ni ade dekat atas seat..tak tau nak cakap macam mane..rasa seronok sangat..hahaha..macam baru first time dapat bunga kan..tapi sebenarnya tak pun..masuk ni da 5kali my sayang bagi bunga..katanya sempena 5tahun bercinta..so 5 bunga la ai dapat..hihi..romantik my sayang ni..tapi Kadang-kadang je sebenarnya.. :D





see? cantik kan bunga yang ai dapat..ehekehek..ade 13 kuntum semuanya..tapi rasanya takde maksud apa-apa pun..sebab my sayang mesti main suruh je orang kedai tu bungkuskan..my sayang cakap dengan ai die suruh orang kedai tu bungkus cepat-cepat sambil cakap 'cepat sikit..tunang saya tengah tunggu tu'..padahal mane ai ade dengan die masa tu..pandai-pandai die jerk buat cerita..nak cover malu la tu..konon ai yang suruh die beli bunga..ceh..hahahahaha..





muke budak perempuan yang dapat bunga tu..asyik nak amek pic jerk..sampai my sayang tengah drive pun ai suruh die amek pic ai..hihihi..sebelum gerak tu ai da tunjuk bunga tu siap2 kat my mom and adik ai..punya la excited semua cium bunga tu sambil pegang-pegang sebab nak tengok bunga hidup ke bunga mati..mak ai cakap kenapa beli fresh flower nanti cepat mati..tapi ai lagi suke fresh flower kowt..my sayang beli dekat Cameron :))


oke ai tau korang nak kata..'eleh dari cameron mestila murah sebab bunga berlambak2..' tapi suke hati ai la kan...murah pun takde la murah sangat..kalau murah hari-hari ai suruh my sayang belikan..bukannya setahun sekali :D


ok tak nak la cerita lagi...nanti ade yang muntah pulak..susah pulak nak tolong lap balik muntah tu kan..hahahhaa..oke la..babai..



tata :))



Tuesday, March 29, 2011

::PAKEJ KAHWIN+VIDEOGRAPHER::

Last week plan nak balik kampung hari jumaat malam lepas ofis hour..tapi last-last tak jadi sebab masing-masing ade banyak keje so tukar plan balik pagi sabtu..tapi kalau pagi tu xde la pagi sangat..tau je la my sayang tu macam mane..bukan reti nak bangun awal..da ai bagi ceramah kat die baru la terhegeh2 nak gerak..sampai tak mandi okeh sebab ai bising2 suruh cepat..sabar jela (ala-ala cite hantu kak limah)...


sampai rumah ai pukul 10pagi..lepas tu terus gerak..ai siap bawak 2kotak air milo dengan roti lagi..punye la semangat nak uruskan beberapa hal..sampai berhenti makan pun tak..sampai highway sg.buloh my syg minta izin nak mandi..ai pun ok jela..sb die pun macam tak selesa kan..so benti dalam 15minit macam tuh..lepas tu terus gerak jumpa kak azie dekat butik kawen SI tu....kat sane bincang pakej semua and bayar deposit terus..da setel baru la ai balik rumah..tu pun da jam 5 ptg da..my sayang pun da tak larat nak drive..kesian je ai tengok..tp ai nak drive tak bagi..so tak dapat la nak tolong kan..


Esok Ahadnya kitorang gerak balik..sebelum tu ade sesuatu yang buat ai surprise, terkejut, terkedu sampai tak tau nak kata ape..tapi nanti la ai story kat entri lain k..sebelum balik kitorang singgah dulu kat B.G untuk jumpa videographer..bincang pasal masa, time akad, sanding and outdoor semua..da puas hati my syg terus bayar deposit..abg tu bagi harga lagi rendah dari yang kitorang bincang thru fb okeh..suke la ai dengan my sayang kan..sb da leh save tuk bajet lain.. :))


Kul 4.30 petang macam tu kitorang minta diri sebab nak gerak balik..takut nanti lambat pulak kan..sampai rumah ai dalam kul 7.30 malam..my sayang hantar ai dulu sampai depan pintu rumah..lepas tu die balik TM..memang rasa penat sangat..tak cukup rehat..tak cukup tido tapi ai lega sebab bende-bende besar da setel kan..sekarang ni just nak pk cari photograhpher pulak..



tata :))






:: TONGGA DE FUTSAL..BETUL KAN NAME TU? ::

Pagi yang sangat indah hari ni kan..aman je suasana..hihi..ni ai nak cerita pasal minggu-minggu lepas..ehekehek..lambatnya ai update kan..takde masa okeh..sekarang ni ai memang stress sangat.. :(


ai tak ingat hari ape..mungkin isnin mungkin selasa..ai lupa la..my sayang ajak pegi tengok die main futsal malam tu..ai okeh je sb kalau die ade sekali ai no prob punye..kalau boleh pagi petang siang malam nak berkepit je..hahaha..tapi tak boleh la kan..masing-masing keje..petang tu pulak masa kat ofis kawan ai kol..


kucai : wei! laki ko ajak bf aku main futsal eh?
me : owh yeke..tak tau pulak..tp mmg nak main futsal kan malam nih?
kucai : a'ah..tapi aku ade birthday party kawan aku la..
me : eh? mm..takpe la kowt..klu bf ko taknak g..nanti aku gtau apen..
kucai : bf aku nak g..tapi aku ade birthday party..apen suh teman ko sebab takut nanti ade orang mengorat ko..
me : ha?? poyo betul!! hahahahahaha..sengal la die..aku duk dalam kereta je kowt..mane de orang ngorat..
kucai : hahahaha..td masa die kol bf aku..aku kat sebelah..so dengar la ape die cakap..die suh bf aku bwk aku sebab nak teman ko..
me : bongok..hahaha..nanti datang tau..
kucai : okeh..sempat kowt..

..............................................................................................................................

kringg..kringg...kringg...


me : dady asal cakap macam tu kat kucai?
him : cakap ape?
me : ade ke patut ckp suh teman my takut kene ngorat..bongok..hahaha..
him : hihihi(malu) yela nanti my kene ngorat..lgpn takut my bosan..
me : la my duk dalam kereta je la macam selalu..
him : kali ni tak leh duk dalam kereta sebab main indoor..parking jauh..nanti jadi ape2 susah..
me : owh..ok la..nanti my bawak yaty sekali k..
him : ok sayang..


.............................................................................................................................

malam tu my sayang amek ai dengan yaty dulu..ai tanye la my sayang kot-kot nak g makan dulu kan..lapar owwhh..tapi my sayang cakap tak sb takut tak larat nak main..ok fine..sampai sana tengok da ramai yang datang..ai pun tibe2 macam malas nak taip lagi..aci tak? hihihi..so tengok pic je la eh..semua ai cilok dari blog yaty..hihihi..




yati+me+kucai

me and mr.botak..hihihi.. :D

kucai and bf



tu jela kowt nak story..abis game nak dekat jam 12 tgh malam rasanya..memang mengantuk gile sebab esoknya nak kene keje kan..lain la kalau cuti..ok la..babai..



tata :))



Friday, March 25, 2011

::TWITTER::



orang lain sibuk bertwitter..
ai pun sibuk jugak nak bertwitter..
tapi tak berapa nak pandai sangat la..
kawan pun sikit jerk..huhu :)
nanti follow me eh..



tata :))



::DRAMA QUEEN::

ai adelah seorang DRAMA QUEEN..
ai boleh berDRAMA di mana-mana saje..



::di Traffik Light::
::di Stesen Minyak::
::di Bas Stop::
::di Shopping Kompleks::
::di Taman::
::dan di mana mana saja::
::pada bila-bila masa::


tapi hanya dengan DIA..
::Mr. Tunang::




::sory sayang..ai suke buat drama kan..penat u pujuk..ish mengada2 sungguh kan..dekat mane pun ai tak kira kan sayang..nasib baik u penyabar dengan perangai ai..ish-ish..ai cube kurangkan untuk taun nih..harap harap taun ni tak sebanyak drama taun taun lepas..penat okeh nak keluar kereta dan jalan kaki sampai balik rumah..ataupun duduk di bas stand sambil berharap bas takde sebab nak suruh u datang pujuk :D 

::ai tau u letih pujuk ai..ai pun letih jugak nak buat DRAMA selalu..tp ai tau u memang seronok layan merajuk ai kan..lari-lari sambil gelak2 bila nak pujuk ai..suke biar ai seronok main lari2 dengan u kan..tapi ai sakit kaki la nak lari..da la ai ni tak penah bersenam..abis tergeliat urat kaki sebab terkejut bile berlari..terpakse sapu minyak urut tau..ngeehhhh..so jangan bagi ai merajuk/sentap selalu okeh..Insya Allah taun ni tak banyak sangat DRAMA ai buat..walaupun awal awal taun lagi ai da buat satu drama..sorry sayang..promise akan cube kurangkan sikit..cian kat u selalu kene pujuk.. :((





tata :))




Monday, March 21, 2011

::MENJAWAB TAG DARI OME ANAT::



1. Kau rasa kau HOT??
tak..ai tak HOT..ai panas je..PANAS BARAN :P


2. Upload pic kau dari PC..



3. Cerita pasal pic tersebut..
ni pic baru ai okeh..ai amek sabtu lepas..masih fresh lagi..hihi..
ni antara sebab kenapa ai da tak upload pic sendiri kat blog..
lihatla Mr. J berleluasa di sekitar dahi dan pipi..sedih :'(


4. Kali terakhir makan ayam?
rasanya sabtu lepas kowt dekat The Curve..tu pun secubit je..
selebihnya my sayang yang habiskan..
sb ai tak suke sangat makan ayam kecuali ayam KFC..


5. Lagu terakhir yang didengar?
What The Hell by Avril Lavigne


6. Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini?
berFBing..


7. Nickname lain selain ini?
Mumy & Sayang ---> Mr. Tunang
Nonie ---> Nama timangan family & satu kampung


8. Tag lagi 8 orang
ai tak tau nak tag sape..kalau sape2 yang rajin nak buat uols buatla k..



tata :))




::SAYA RINDU BB KIEY::


serius rindu sangat-sangat..
boleh dikatakan hari-hari ai tengok video die..
lepas tu mula la cakap sendiri
"olololo Chumelnye die nih"
muahaha..teringin nak anak sendiri lor :D



moh kite layan pic bb kiey..
eh ai pandai2 singkatkan name die..
ni my sayang la suke sangat panggil die kiey
tapi sedap jugak bile dengar banyak kali..
kiey..kiey..kiey... :))


pic ni diambil sesampainye ai kat kampung..
letak beg n terus ajak adik ai g tengok die..
time ni da malam pun..semangat ai okeh
tak leh nak tunggu esok..sb rindu sangat..

tengok la die tido mcm mane..
dalam masa 2 minit die asyik tukar posisi jer..
sangat chumel..ok ai sebut chumel lagi..
perkataan tu mcm tak leh dipisahkan dari mulut
bile tiap kali ternampak pic bb kiey..

time ni kitorang baru balik kenduri..
tengok smart kan die..
olololo..chumelnye die...

haaa??? ehehehe..sweet je muke terkejut die..


cubaan untuk membuat die ketawa...tak menjadi..


ok yang ni menjadi..hahahaha..chumel sangat...again..


wah nampak gigi die 2 batang..tak silap ai
gigi die da 3 batang..satu kat bawah..


ni pic feverett ai..dan ai letak pic ni untuk wallpaper enset..
sooooo chumeeeellllll....



waaaa rindunye..next next week ai nak balik..
boleh amek pic die lagi..
banyak gile video n pic die dalam fon ai..
da macam hp die pulak kan..hahahaha...


tata :))



Thursday, March 17, 2011

::SAYA RINDU SEPERTI INI::



saya rindu kulit muka yang licin seperti ini..





sekarang muke ai penuh dengan mr. J
huhu..sedihnya..tadi kawan ofis ai cakap

" u sejak bertunang ni terus banyak mr. J kat muke
tapi takpela itu dinamakan HOrmON!"

waaaa...sedih-sedih..macam mane nak licin balik??
:'(




tata :))



::FROM HIM::


tadi ai bukak-bukak je fb..
terus nampak ade 2 msg dari my sayang..
.
.
.
.
.
.
.
.
.





ololo..comel la tunang ai nih..
ai pun sayang sangat dekat u sayang..
takde sapa yang boleh sabar dengan ai kecuali u..
muahhhhhhh :D


(cube tengok ai balas ape dekat pic kedua..cube tgk ayat first tu..
orang tu nak romantik2 ai pulak bls cmtu..potong betul..muahahaha...)



mood : hati berbunga-bunga..




tata :))






Wednesday, March 16, 2011

::SATU SOALAN::

Soalan ai berbunyi :


kenapa sesetengah MANUSIA tak boleh setia??
kenapa MANUSIA tak pernah puas dengan apa yang ade??
takpe la..what u give..u get back right??


tunggu je la waktu itu.. :))
baru MANUSIA akan tau langit itu tinggi atau rendah..



..........................................................................................

entri takde kene mengena dengan ai okeh..
jangan salah faham lak..




tata :))

Tuesday, March 15, 2011

::BAJU NIKAH ---> DONE

hai..selamat pagi..hari ni lega sikit ai sebab takde banyak sangat keje pagi-pagi nih..so boleh la ai update blog..hihi..minggu lepas ai g cari baju nikah dekat Jakel, Shah Alam..bertemankan orang tersayang..


ai da naik pening kepala sebab tak tau nak pilih yang mane satu..sampai kan anak tauke jakel tolong ai cari yang mane yang ai berkenan..ai sebenarnya tak suke kalau orang ikut ai kalau nak cari barang ke baju ke..rasa tak selesa..rasa macam terpakse beli..ai lagi suke kalau ai cari sendiri..ai boleh bertenang..boleh berfikir dengan baik..korang macam mane pulak?


setelah beberapa jam kat situ and my sayang pun da pening kepala nak cari yang mane..mane tak nye ai nak cari baju kene la jugak warna yang masuk dengan die..die asyik kata ai putih so senang la..kaler ape-ape pun masuk..tapi die kan coklat..ececeh..so takut la tak kene dengan die kan..tapi lastnya ai berkenan dengan kain yang anak tauke tu tunjuk..warna die sangat la cantik..ai suke..ai tak amek satu tone tapi dua tone kaler..mm..tak penah dibuat orang kan..hoho..harap2 cantik la..


tapi servis Jakel ai rase terbaik la..sebab kite try semua bende..sampai bersepah2 kain dekat permaidani tuh..tapi dorang xde pun nak bising2 ke tunjuk muke masam ke..lagi suruh kite cari yang lain..siap pasangkan kat badan lagi..ai amek veil dengan kain baju melayu sekali..ai suke sebab die bagi kain dari jenis material dan kualiti terbaik..lepas tu die bagi samping free..memang ai teruja la kan..tak payah nak beli samping lagi..sekarang cume nak beli songkok je..tu nanti2 nak raya la kan..


lepas setel bayar semua..tauke tu suruh pekerja die g hantar ai kat kedai sebelah..sebab ai tanye ade tak kedai buat baju dekat area situ..tu yang pekerja die g hantar ai dengan my sayang tuh..memang banyak la orang hantar baju nikah kat situ..harga pun takde la mahal sangat..so ai on je..malas nak pk tailor lain..baju melayu ai suruh die sulam sikit dekat bahagian leher dan poket..


habis je hantar baju memang kitorang terus ondaway cari kedai makan..lapar kowt..lebih-lebih my sayang..asyik nak makan..nak makan..muke pun macam ape je..ape2 pun ai rasa lega sangat sekarang nih..baju nikah da setel..just tinggal nak amek je..so lepas ni nak cari bende lain pulak..lalalalala..




tata :))



Thursday, March 10, 2011

::SERVIS KERETA::


Yeahhhh..setel sudah servis kereta..
tapi yang sedihnya melayang RM480.00 untuk servis..
sakitnye hati tengok duit tuh..hoho..


da la haritu bayar saman pun 5ratus lebih..
ni nak 5ratus jugak untuk servis kereta...
sedih..hati pecah..hohoho.. ^____________^


tinggal nak hidupkan roadtax jer..
pehhhh susah nak jaga maintanence kereta kan..
mahal lak tuh..kan best duit tu g shopping..
lagi puas hati..da la banyak bende nak pakai duit.. :((



tata :)) 




Wednesday, March 09, 2011

::SATU HARI DI PICC::

salam and selamat pagi uols..eh ke da tengahari sekarang ni? Sorry ai tak tengok jam..hari ni satu hari ai di picc okeh..boleh pulak ai lupa yang ai ade kursus hari ni..nasib baik la ofismate ai ingatkan ai..tu pun ai da masuk lambat tau..segan gile bile semua pandang ai..hohoho..


Sory la ai betul2 tak ingat langsung..seksa nya la nak cukupkan 10hari kursus..kalau kursus kawen tu kire sebagai kursus kan senang..okla da nak start balik..bye n muahhhhh:D

Tuesday, March 08, 2011

::AI SAYANG YOU SANGAT-SANGAT::


Gedik kan letak tajuk entri macam tuh..lalalala..jumaat lepas ai balik kampung..seronok sangat..nak g tengok baju kawen..semalam baru ai balik sini semula..sebab ai amek cuti..tapi cuti pun duduk rumah jerk..my sayang ade kursus dekat ipoh..so pagi2 lagi da amek ai dekat rumah..nak hantar balik putrajaya..lepas tu die patah balik ipoh..kesian okeh my sayang..ai nak naik bas die tak bagi..


da la dari ch gerak kul 6pagi..sampai rumah ai kul 8..pastu ai dengan muka mengantuk dengan rambut serabai keluar angkat beg bagi die..mata memang tak leh nak bukak..eh ai mandi ye..jangan cakap ai tak mandi pulak..hehe..tapi sebab ai tido lewat kul 3pagi sebab tengok citer korea..adik ai la punye pasal..tu pasal nak bangun kul 7 pagi untuk bersiap2 sangat la tak larat..mula-mula nenek ai ketuk pintu bilik kejutkan ai bangun..lepas tu ai cakap ape ntah..tak lame tu mak ai pulak masuk bilik suruh mandi sebab my sayang da ondway kan..tapi ai tetap tak bangun jugak..bila my sayang kol cakap die da nak dekat sampai baru la ai kelam kabut..


pening kepala ai sebab bangun terkejut..tu pun siap marah die jugak sebab da nak dekat baru nak gtau..haahha..ntah ape2 ai nih..tapi masa masuk kereta my sayang cakap 'sayang cantik bila bangun tido' muahahahhahaha..suke la ai tuh.. :D xde la cntik ai rasa..sb ai tak sempat nak sikat rambut pun masa pegi dekat die..nenek ai yang bising sb rambut tak sempat sikat..nak cepat nye pasal..sb nak kejar masa kan..kang lambat lak my sayang..


"sayang thanks sebab u banyak susah untuk ai..sangup berpatah balik..da la u kene ade dekat ipoh kul 1ptg..tu pun u da sampai lambat sikit kan..ai sayang u sangat..banyak sangat yang u buat untuk ai..ai kene tulis takut ai terlupa..biar ai tau betapa sabarnya u layan ai selama nih..tu pun ai masih suka marah2 u kan..okeh ai sayang u sangat.."


kitorang da g tengok baju..ai suke tau ade satu baju pink tu..tapi my sayang taknak pakai warna pink..menyampah..hahaha..kenapa eh laki tak suke warna pink..cantik ape..pagi isnin tu masa nak balik..bila my sayang salam tangan ayah ai..ayah ai cakap kat die.. 'jangan bawak kereta laju2 ye' hihi..sebab ayah ai tau yang my sayang kene patah balik lepas hantar ai..ayah ai pun tak kasi susahkan die..tapi die yang tak bagi ai naik bas..ai rasa da sepuluh ribu kali ai offer diri naik bas..die tak bagi..da la masa die hantar ai kat parking n ai nak naik rumah sepuluh kali nak kol ai..selagi ai tak ada dalam rumah selagi tu setiap minit nak kol..hangin je ai..da la nak angkat barang banyak..die pulak asyik kol..ai ni asyik membebel je kan..ape2 pun ai sayang u sangat2..muahhhhh :)) thank u so much sayang..



ok la tata :))





Friday, March 04, 2011

::THE HANTARANS::



Hantaran dari Pihak Perempuan..









ya-ya i know tak cantik..nak buat mcm mane..
ai ni tangan tak kreatif..hahahahahhaa..
so time kawen nanti mungkin...
ai buat sendiri jugak..muahahahahahahahaha..tak serik kan..
biar la janji ai suke..ai nak jugak buat..
tp mungkin cantik sikit kowt dari nih :D

.........................................................................................................


Hantaran dari Pihak Lelaki







ye ai tau  mesti korang nak cakap hantaran dari pihak
lelaki lagi cantik kan? hehehehehe..
memang pun..pandai mak sedara my sayang buat..
sangat kreatif dan cantik tertarik..
eh ok la eh..ai nak g bergosip sekejap..



tata :))








::MAJLIS PERTUNANGAN CIK NORA MANEY 12.09.2010 PART THREE::


12.09.2010

selepas berlangsungnya majlis pertunangan..


time dorang tengok video ni semula
ai memang tak de kat dalam rumah..
ai dekat luar berborak dengan my friends..
yela lame tak jumpe kan..banyak la gosip terkini..


::SELAMAT BERTUNANG NONEY & PEN::


yang pic kek ni akk sedara ai yang sponser kalau tak silap..
tapi ai rasa ai tak pernah nampak pun kek nih..
makan jauh sekali la..ai rasa masa ai borak-borak tu
dorang g potong kek ni kowt..
pic ni pun ai baru tengok masa belek2 pic tunang..
hampeh je tau dorang ni makan tak tunggu ai..


hihihi..takpela..walau mcm mane pun ai seronok sangat..
sebab dapat berkumpul ramai-ramai macam nih..
macam nak tunang banyak kali je..ahaksss..... :D


ok abis sudah part tunang..part kawen tunggu okeh..
tarikh da decide da..tapi nanti baru ai gtau eh..
eh lupa pulak..nanti ai nak buat entri untuk hantaran pulak..
walaupun hantaran ai tak berapa cantik..
tp ai tetap nak letak jugak...



tata :))




::MAJLIS PERTUNANGAN CIK NORA MANEY 12.09.2010 PART TWO::



12.09.2010

::sekitar majlis pertunangan::

ketibaan rombongan pihak lelaki..


sesi perbincangan di antara kedua-dua belah pihak..

.......................................................................................................

masa perbincangan ni ai baru abis make up okeh..
terpakse lalu ikut pintu belakang sebab kat depan da ramai..
sampai-sampai je terus ai masuk bilik..
lepas tu my friends sume datang menjenguk ai okeh..
serius happy sebab dorang sudi datang tau..
tu semua member sekolah ai..rindu gile kat dorang..


uols tau time majlis ni berlangsung sumpah ai tak nerves..
ai boleh gelak-gelak sambil menggedik dalam bilik..
lepas tu boleh bergosip hangat kan..memang tak duduk diam..
kalau nak tengok ai nerves ke tak boleh tengok dalam video
siap mak sedara ai masa interview tnye gementar ke tak..
boleh ai jawab 'tak gementar..tak sabar nak sarung cincin'
sambil membuat pose GEDIK..muahahahaha..
beberapa ketika selepas tu my mom masuk bilik suruh keluar..
sebab dorang nak sarung cincin..here we go.....

sesi menyarungkan cincin..

owh nampak tak pic nih? 
ai pakse my kazen n my friend untuk duduk di kiri & kanan ai.. :))
sayang korang sangat2...muahhhhhh....

bakal mak mertua ai..


my mom..

kedua-dua nenek my sayang..

my best friend..

 okeh time ni my sayang kene usik dengan makcik sedara ai..
serius merah gile muke my sayang..

paparazi :D


me bersama along dan isterinya..

my sayang bersalaman sebelum pulang..

me bersama adik beradik tersayang..

rombongan pihak lelaki beransur pulang..


okeh babai uolsss...setel sudah satu part dalam hidup ai..
^______________^


tata :))