♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Saturday, May 28, 2011

::HAMPIR GUGUR JANTUNG AI OKEH..JANGAN LA BUAT AI MACAM NIH::


serius ai sangat terkejut petang nih..ai baru je terfikir nak update blog setelah lame ai tak update blog..ai pun tak paham kenapa ai boleh lupa pasword blog ai..terpakse ai tukar pasword lain..agaknye sebab busy pasal perpindahan bangunan baru ni buat ai lupa semuanya..


ai sekarang berpindah ofis..sangat penat dan letih okeh..bayangkan nak mengemas bilik sendiri lagi..bilik big bos lagi..fuhhhh letih..


blog..blog..janganlah merajuk dengan ai..hampir gugur jantung ai bile cube bukak belog tapi tak boleh2..ntah ape kene pun ai tak tau..jangan la buat hal dengan ai okeh..


sekarang ni ai da kehilangan kata-kata da..tak tau nak bercerita pasal ape..ni semua gara-gara ai terlupa pasword belog kesayangan nih..hampir setengah jam mencube dan akhirnya kene reset semula pasword..ai rasa da betul da pasword tuh...pelik bin ajaib betul asal tak boleh log in..


owh pasal perpindahan ke bangunan baru..sekarang ni ofis ai dekat je dengan rumah..tapi takde la sampai boleh jalan kaki..eh2 bukan2..bukan la tak boleh..boleh tu boleh..tapi berpeluh2 jugak la kalau berjalan ke ofis..sekarang ni still lagi mengemas ofis baru..perabot pun baru sampai..so kene mulakan operasi mengemas la nampaknya..


bilik my bos pun nak kene kemas jugak..selamat la die cuti isnin dan selasa ni..so senang la sikit keje ai nak mengemas..telefon dan internet pun baru dipasang..so boleh la mengupdate belog lepas nih..tapi belong kesayangan ai ni jangan merajuk okeh..lepas ni janji tak tinggal lame-lame :))


okeh la..tu je ai nak membebel petang nih..ai keseorangan di ofis menunggu budak2 lain balik makan..dorang tak sampai lagi..ai masuk bilik terus kunci pintu sb takut..hekhek..mane la tau kan..okelah babai dear...



tata :))




Monday, May 16, 2011

update seringkas  mungkin :))


i) Kotak untuk pihak Lelaki ---> setel

ii) Kotak untuk tetamu ---> setel

iii) Sourvenir pihak lelaki 100 buah ---> setel

iv) Sourvenir untuk kawan-kawan 100 buah ---> setel

v) Toys untuk kanak-kanak 200 buah---> setel





tata :))






Wednesday, May 11, 2011

::AL-FATIHAH UNTUK ARWAH PAK LONG MD. ZAIN BIN HASAN::



AL-FATIHAH 
:'(


...................................................................................................................
moga pakcik ai di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..
Amin....


memang terasa sangat kehilangan nya.. :'(




Tarikh keramat


9 May 2011 jam 4.00 petang..


seluruh kaum keluarga ai meratapi kehilangan seseorang 
yang amat kami sayang..
moga kami tabah menghadapi segala dugaan dari Allah S.W.T .. :'(




::setiap yang hidup pasti akan mati::
::Di setiap Pertemuan pasti ada Perpisahan::





tata :))

::BETUL KE NAK KAWEN NIH::

hye korang korang korang sekalian..da lama kan ai tak update blog..serius malas..lagipun takde camera..hohoho..kesian kat ai.. :P


ai takde bende pun nak membebel tapi tibe2 terpikir banyak hal..ai da lame da stop survey2 pasal kahwin nih..kalau uols nak tahu kursus kahwin pun da banyak kali tunda tau..kawan2 ai sume bising..dorang cakap macam ai kene kahwin pakse sebab tak pegi2 lagi kursus kawen..pehhh ayat nak laser je nokss.. 


tapi serius bukan kene pakse ye..kami saling sayang menyayangi..ecehhhh...gile skema kan..ayat nak jiwang2 jerk..ai tak nak pk bukan2..taknak minta buruk2..moga dijauhkan la..asal eh mood takde??ke ai ni sambil lewa jer???


padahal lagi 4bulan lebih..tapi banyak bende ai tak buat..hiv test, kursus kawen, photographer tak cari lagi..baju sanding tak tengok lagi..pelamin tak decide lagi..ni awal bulan 6 nanti kowt baru nak g bincang dengan owner butik tuh..baju ai tak tengok lagi sebab nye banyak baju belum siap katanya..so ai nak tengok dulu baru boleh decide nak amek kaler ape..sekarang ni ai just pk baju yang cantik ai terus amek..da malas nak pk warna sume..tu belakang kira..tengok! nampak sangat ai da ting tong..bukan baju tu penting ker..hohoho..


sourvenir pun ai tak survey lagi..asal ntah ai nih..dulu beria sangat..skang macam malas..bukan ape ai malas nak sakit kepala, tension, stress dan macam2 lagi la..nanti da stress asyik nak mengamuk jer..pening okeh pk bajet semua..


lagi kompang, PA system, cadar, bunga manggar n bunga pahar..owh yang ni ai tak leh la beli awal2 kan sebab baju pun tak tau kaler ape..so mcm mane kan..kene la ikut tema..hukhuk..banyak kowt bende yang tak setel2 lagi..dari bende besar sampai la bende2 remeh temeh..


kad kawen?? pun tak survey lagi..asal ai ni pemalas tahap gaban pun ai tak tau..wedding sendiri kowt..tapi rileksnya macam wedding orang lain..tarikh pun nak dekat da..hukhuk..barang2 hantaran tak beli lagi..barang kemas pun tak beli lagi..banyak lagi la bende kowt..sekarang macam risau..tp mood nak buat semua tu non ado la.. :(


ai ni da la asyik tukar fikiran je kejenye..mm.....why ar ai rase macam ni?? ai bukan tak nak kawen..ai nak kawen..nak hidup bersama orang tersayang..tp tak tau la kenapa malas tahap gaban..mungkin salah satu sebabnya ai letih kowt..keje kat ofis berlambak2...g keje gelap..balik keje pun gelap..aiiiii makcik stress la..bile nak pegi kursus kawen ni wei....asal malas sangat nih...hukhuk..


yang lain-lain mcm homestay, bunga tangan, kek kahwin dan yang lain2 pun ai tak buat ape2 move pun..waaaaaaaaa..............................ok la..stop kat sini je..kang ai tulis lagi ai jugak yang gabra lebih bile tengok rupanya banyak benda tak setel lagi :( 


doakan rajin ai tu datang balik eh..harap2 mood ai okeh..dan yang paling penting doakan jodoh kami berdua panjang..kalau boleh sehingga ke akhir hayat kami :))



tata :))