♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 29, 2011

::KASUT NIKAH + KASUT SANDING::

tengok tajuk di atas pun da tau ai nak cakap pasal ape kan..
ai da setelkan hal kasut untuk my wedding day..

kasut nikah uols pun tau memang da lame siap kan..
cantik memang cantik..tapi sakit kaki :(
hukhuk..ai rasa jari kaki depan ai besar kowt..
tu yang sakit tu..da la kasut tutup..
harap2 takde la melecet teruk sangat time nikah nanti..
ai nikah kat rumah..so mybe pakai kasut time outdoor je..

kasut nikah ai kaler die lebih kurang macam nih
*
*
*
*





.............................................................................


kasut sanding minggu lepas ai pergi beli..
dengan my sayang la kan..sape lagi yang sanggup nak teman ai..
die la kawan, kekasih semuanya dia lah..


kasut sanding ai merah menyala..dan sangat tinggi..
wwooooo sakit owh kaki bile try pakai..
lepas ni nak kene biasekan diri pakai kasut tu..
tinggi takde masalah sangat..tp kasut tu buat kaki ai yang belah tepi tu sakit..
tak tau la kenapa..tapi cantik dan simple..ai suke:))
my sayang suruh letak kerongsang..tapi tengok la nanti macam mane..
design lebih kurang macam kat bawah nih..tp lain sikit 

*
*
*
*

letak kerongsang pun cantik kan?






mmm tau tak kat mane nak beli kerongsang untuk kasut??
kene hantar kedai kasut ke untuk pasang??
kalau uols tau share la dengan ai k :))



tata :))





::PUTIH & PENI DAPAT KAWAN BARU - MR. GER-GER::


hye korang-korang..!!

lame ai tak update blog kan..macam biase la sikap malas ai memang selalu datang..keje berlambak2 sampai takde masa nk update blog..hidup pun da tak teratur..balik macam biase malam baru sampai rumah..huhu..sangat stres..penah satu tahap ai stress sampai ai menangis macam orang gile..hakhak..baru rasa macam puas hati je bile da menangis..


tapi bukan 100% sebab keje la..gaduh manja2 dengan en.tunang..bukan gaduh die marah ai ke ape..berani die nak marah ai..hakhak.memang tak la..cume ai stress keje banyak..so semua orang ai nak marah..die pulak macam tak paham ai letih sume..sb masa tu die amek ai nak g makan..last2 memang tak makan pun..balik rumah terus..


okla ni cerita minggu  lepas..kami ke Mines..macam biase menonton wayang..cerita 3 2 1 Cinta..sebelum masuk tu my sayang kata die nak ke toilet..so ai pun tunggu kat wayang tu mcm orang bodo berdiri sambil mata tengok sana sini..lame jugak la ai berdiri..my sayang datang dari belakang ai terus bagi plastik beg nih --->




jom tengok sikit ape yang ade kat dalam..jeng..jeng..jeng..




...............................................



ini la die mr. Ger-Ger.!!
ai bagi name ni sebab die comel dan nampak macam nak makan org..
hakhak..comel je die ni..geram ai tengok..


ai pun sayang kat mr tunang sebab buat surprise..
hihihi..comel la my sayang nih..

T.Q Sayang!!


Mr Ger-Ger..

yang ade love kat dada tu name die Peni..ai bagi name sempena name my sayang sb my sayang hadiahkan masa my besdey..sebelah die adalah putih..yang ni ai beli sb putih comel...tapak kaki die belang2..hikhik..sayang mereka sangat-sangat..muahhhh :)) Ger-Ger tak boleh mengorat Putih sebab ai da kawenkan Putih dengan Peni :P



 sekali lagi mempersembahkan 
En. Ger-Ger... ahaks :P


kasut ni ai beli..comel kan...??
sila cakap comel okeh..



tata :))




Wednesday, June 22, 2011

::100 Days::

Hye Girlss!!


da lame ai tak update kan..rindu la pulak..tapi tiap kali bukak blog mesti rasa malas nak update..mungkin sebab ai takde camera kowt :(( huhu..nak beli camera sekarang macam tak best..sebab nak buat untuk hantaran nanti..so tunggu je la kan..


nak story pasal minggu lepas..18 dan 19 Jun 2011 (Sabtu - Ahad) ai da selamat pergi kursus kawen!!! yeaaayyyyy!!!!! sebelum ni punye la malas kan..tapi kene pakse rela pergi..nasib baik la seumur hidup sekali je..dan nasib baik la ai nak kawen..so nak tak nak memang kene pergi..kalau tak jangan harap..hihi..tapi sebenarnya bagus..sebab banyak bende yang kite belajar..bukan senang nak jadi husband n wife nih..


habis je kursus hari pertama..malam tu terus g fitting baju nikah..baju da cantik da..tapi ai tak puas hati dengan die punye design..kurung moden je..tapi boleh pulak kembang kat bawah..memang ai tak puas hati..nasib baik baru fitting..pg tadi pun ai kol lagi..cakap ai tak suke design tu sampai bawak ke mimpi..over kan??


serius okeh! ai tak boleh nak tido..frust sangat..ni tadi akk tu kata mungkin lambat sikit siap sebab die nak kene bukak balik semua jahitan..takpe la janji ai puas hati..doakan semoga ai suke baju yang da siap nanti okeh..


pasal belah laki kemungkinan kene pakai ala jawa..tapi kalau tak cantik ai tak nak la..sebab kan ade cantik dan tak kan..kalau fesyen macam baju mawi tu nak la jugak..cantikk!!!...hihi..


eh lupa pulak..tajuk entri takde kene mengena dengan story kan..ai sebenarnya nak cakap tinggal lagi 100 hari sebelum majlis kawen ai..tapi boleh pulak merepek bende lain..kihkih..ok la eh..



tata :))