♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, July 19, 2011

::WORD UNTUK HARI INI::


Saya Bukan Pendengar Nasihat Yang Baik..
sila ambil maklum eh..




Sekian, terima kasih..





**ai nak cube bertahan gaduh
dengan en.tunang sampai hari jumaat..
doakan supaya ai keras hati ye..


::da baik pun..hampeh je la ai nih::




tata :))





Wednesday, July 13, 2011

::KALAU DIA NAK KELUAR BOLE JE..KALAU AI NAK KELUAR MESTI TAK BOLE..ENTAH APE-APE JERK::

today macam nak upload pic je..
tapi macam tak best pulak kan..
mesti nak tulis-tulis..gedik je..


my buchuk sayang bufday nak dekat da..
ai have no idea nak bagi ape dekat die..
bagi kasih sayang je boleh tak?? :P


mungkin bagi kek je kowt..skang kene berjimat cermat..
da kata nak kawen kan..duit nak pakai da la banyak..
hikhik..gile kedekut kan..


kat bawah ni pic masa kami keluar berdating :)
da la jarang sangat amek gambar..huhu..












panjang da rambut ai kan..tapi skang da pendek sebab kinting..


.....................................................................................................

ai ingat nak g tengok wayang hari ni..tapi mungkin tengok sorang..
sebab kawan-kawan ai yang lain nak tengok cite lain..
ai pulak nak tengok cite lain..so sorang pun sorang la..


my sayang sebenarnya tak bagi keluar berjimba dengan kawan..
ntah ape-ape ntah..die kuar boleh..kalau ai kuar tak boleh..
frust betul la.. :(

my bos pulak tak abis2 lagi discussion..nak mintak balik cepat nih..
nk rehat-rehat..bosan la..keje sume ai da setelkan..
ok la..malas nak tulis lagi..



tata :))




Thursday, July 07, 2011

::SEMBILAN HARI SUDAH::

Baru sembilan hari pun nak kecoh kan?? :) ..my sayang kursus for 10 days..so weekend lepas memang tak jumpa la..bosan wei duduk kat rumah..nasib baik ade housemate yang gojes ajak kuar (kene bodek lebih sikit sb die nak g Bangkok)hihihi..nanti boleh die belikan ai CENDERAHATI..ye..ulang lagi sekali takut die tak dengar..belikan ai CENDERAHATI eh yaty yang comel dan gojes...jangan pura-pura tak nampak perkataan di atas  ye :P thank u yaty :)) - berterima kasih dulu..ahakksssss...


owhhh minggu lepas masa ai ditinggalkan encik tunang, ai telah membuat satu plan untuk mengkerintingkan rambut bersama my housemate iaitu cik yaty..sape lagi kan..da kata tinggal berdua jerk..rambut kami memang cantik semasa di saloon..tp bile bangun tido..perhhhhhh pengsan!!


ni my sayang tak tau lagi ni..die bukan suke sangat ai kinting rambut..masuk ni da 5 kali..ai ulang 5 kali ye ai kinting rambut..tapi sume rejek-rejek..my sayang suruh luruskan balik..ade yang baru 5 hari kinting da kene lurus tau..huhu..sangat sedih..masalahnye die tak suke..tp ai suke.. :( so nak tunggu die balik dan nak tengok reaksi die..janganla suruh luruskan balik..rosak rambut ai..


eh esok da hari jumaat kan??my sayang abis kursus..so boleh la jumpe..ececeh..rindu jugak..masalahnye jugak ker..hihi..ai bile tak jumpe mulala buat perangai kurang kasih sayang..macam kol die pastu nangis-nangis..kadang-kadang ai kol die marah-marah sb die kene kursus n suruh die balik time tu jugak..lepas tu off fon..hahahahahaha...jahat tak?? ai tau my sayang sejak dari kitorang kawan mmg tak penah bg can ai merajuk lebih dari setengah jam..asyik kol kol..kalau merajuk dpn die tension ai..asyik pujuk2 je..belai2 rambut la..nak je ai hempuk die..hihi..


bukan nak bagi can feeling gaduh 5 6 hari ke..ok tu mmg susah la nak dapat..bagi ai can merajuk 1 hari pun da okeh..boleh tak sayang?? lagi satu my sayang selagi tak dapat pujuk ai..die tak boleh nak tido..susah hati..kul 1 pg kol..2pg kol..3 pg kol..sampai ai okeh..so kadang-kdang mmg tak sampai hati..so ai pun oke je la..tu yang kawan die kata ai QUENN CONTROL!! jahat mulut btl..da die ikut je ape ai nak..so ape masalahnye..kau ke yang susah?? tak paham btl..


ok tak nak cite pasal tu..kang ai nak marah pulak..esok or ahad kalau jadi hubby kakak sedara my sayang nak amek pic pre wedding kitorang..tapi pic simple je..sebab nak letak kat banting..kene pakai tudung la kan..so malas nak over-over..tunggu pre wedding next nye okeh..yang tu ai da cari photographer..harap2 jadi macam ai nak..ok la..da banyak keje yang menunggu..ni pun curi masa hapdet kejap..ok babai..



tata :))