♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, February 29, 2012

::Tahniah Nicky & Rasid::


Sabtu lepas ai dengan my sayang ke Majlis Kawen my ExHousemate..
Nicky dan suami..
sungguh cantik menawan pengantin ni tau..
warne pink lagi..nak nak pulak ai memang pecinta Pink :))
so memang nampak gojes sangat..

tahniah Darling!

ai cilok picture pengantin dekat fb pengantin nih..
jangan marah ye nicky..akak pinjam gambar ..
eh bukan bukan..akak amek gambar untuk masuk dalam belog :D


atas ni picture lepas sanding rasanya..sangat chumel pengantin kan..


to Nicky & Rasid :
Akak nak ucapkan Selamat Pengantin Baru..
Semoga Kekal & Bahagia hingga Akhir Hayat..
Amin.. :))



pemilik belog yang da lame tak tunjuk muke.. :P

biasa la..tak de sape nak amekkan gambar..huhu
nak harapkan suami sendiri..memang takla..uhuk..uhuk..terkutuk pulak..
hahahaha..muke da penuh dengan jerawat kecil dekat dahi..
bole nampak kan..da macam ruam pulak rasanya..malu ai..
*ok ai tau dahi ai luas..tak baik mengata tau :P



tata :))




Thursday, February 23, 2012

::Me Skandal??::

okeh jangan salah sangka ye..ai mana ade skandal-skandal nih..sebenarnya ai nak ucapkan Tahniah pada mereka-mereka..pada siapa??
pada si dia yang pernah keluar dating berkali-kali dengan ai..
pada yang hampir-hampir menjadi kekasih ai..
dan pada si dia yang ai pernah cinta tp tak tau kenapa ai tolak..
bak kata orang takde jodoh..

ai keluar dengan dorang semua sebelum kenal my sayang lagi..semua tu means takde la ramai sangat sampai berpuluh-puluh..yang ai ingat hanya 3 orang..sebab ape ai ingat ialah sebab mereka semua pernah hadir dalam hidup ai dan memberikan kenangan yang cukup indah pada ai selama berkenalan..

dorang semua sangat baik cume tu la kan..takde jodoh...pasangan dorang sangat bertuah sebab dapat dorang okeh :)) ai pun bertuah dapat my sayang..lelaki terbaik yang pernah hadir dalam hidup ai *_____^ 
Allah lebih tahu apa yang terbaik dalam kehidupan kite kan.. :))

tapi macam jahat je sebut skandal kan..okeh la tukar ayat yang lebih manis ialah teman tapi mesra..masa tu memang tengah proses mengenal hati budi masing-masing so kene la pegi dating banyak kali kan.. :P

tapi nak buat macam mane..kite hanya merancang 
Tuhan yang menentukan..

so pada mereka-mereka (they know who they are)
Congrats okeh untuk yang akan melangsungkan perkahwinan
dan juga yang telah melangsungkan perkahwinan
semoga kite semua bahagia hingga ke akhir hayat 
Amin  ^___^




tata :))




Wednesday, February 22, 2012

::Saya Pecinta Novel::


sumber: google


Lame kan ai tak update belog..serius sekarang ni penyakit ai asyik melayan novel online..lepas tu kalau best mesti balik keje terus g MPH atau Popular..sebab nak rembat novel..

da lama rasanya penyakit ni tak kene dekat ai..ai memang peminat novel-novel ni semua sejak ai sekolah menengah lagi..dulu selalu nak beli novel mintak duit kat mak ayh..seronok tak usah cerita la sb tak payah pakai duit sendiri kan..lagi satu ai jenis yang boleh duduk dlm library or kedai buku berjam-jam okeh..satu hari satu malam pun boleh..duk mengadap buku-buku tu semua..tak makan tak minum...

tapi sejak start ai keje dari 2007 lagi rasanya ai da hentikan beli novel novel ni semua..sebab ai takde masa nak bace novel..lebih lebih lagi time tu tengah hangat bercinta katakan..tiap minggu mesti nak g CH.. :P so mana nak ade masa bace novel kan..

tapi sekarang ni penyakit tu da datang balik..contoh hari ni ai beli 2buah novel..esok ai datang lagi beli 3 buah..lusa ai datang lagi beli sebuah..dan mcm tu la hari-hari berikutnye sampai la habis semua novel yang ai suke tu ai beli pastu baru stop..da gile da ai nih..tak suke okeh..sebab sampai terbawak-bawak dalam mimpi lepas tu asyik pk novel ape yang best..novel ape yang best..suke sangat nak stres kan diri sendiri ai nih..huh!

so korang meh sini bagitahu ai novel ape yang best dan sedang hangat dipasaran sekarang..ai memang tak serik nak stress kan diri sendiri kan *____^


**sekarang semua novel, ai letak dekat atas karpet macam gambar di atas..dan susun tinggi tinggi..bersepah-sepah sebab takde almari buku..kesian kan :(



tata :))