♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Friday, March 23, 2012

:: Kalau da Tak SAYANG tu Cakap Je La Kan ::


Sebenarnya tujuan entri ni ditulis hanya sekadar nak berikan padangan pada sesuatu perkara yang ai tak puas hati..


pagi tadi masa borak-borak dengan my sis tiba-tiba die story pasal kakak ofis die..die cakap kakak tu putus cinta sebab boifren dia kata mulut die macam celaka..boleh macam tuh?


pada ai la kan..senang je..bukan sebab mulut kakak tu macam celaka (sory ayat tak sedap didengar) tapi sebab da tak de lagi kasih sayang lelaki tu untuk die..yela lelaki kalau sayangkan kite die akan terima segala kekurangan dan kelemahan kita..dulu masa mengayat tak pulak kau cakap mulut die macam celaka kan?? ini sekarang bila da bosan pandai pulak kau cakap macam tuh..banyak pulak alasan kau..


macam la kau tu perfect sangat..sebenarnya bende senang je..kalau da takde cinta or sayang..putus je la tapi tak payah nak cakap buruk pasal ex kite tu dekat semua orang..takde faedah pun..lagipun letih kot nak cipta alasan..asal tak cakap je yang sebenarnya kau da ade orang lain..bukan itu yang sebenarnya? so Plez stop buat alasan ye!!!





tata :))




Thursday, March 22, 2012

:: i Love u Chester See ::




suara Chester See ni buat ai jatuh cinta..
da lah handsome kan..macho pulak tuh..hihi..
suara serak serak basah lagi..menguji keimanan betul..
hahahaha..okeh ai gurau je..


so layan okeh..
tapi jangan jatuh cinta sebab ai da chop dulu :D



tata :))





Tuesday, March 20, 2012

::Ai tak tahu kenapa ada ungkapan nih::


pelik bukan..tak sangka ade ungkapan berbunyi begini:


LELAKI tidak suka mendengar dan 
Wanita  tidak tahu baca PETA



sape la yang cipta agaknya..suka hati datuk nenek die je..
ai kompius ape kene mengena lelaki tak suke dengar kata
dengan perempuan tak pandai bace peta..
agak ganjil bunyinye..

tapi betul ke?? kite perempuan ni tak pandai bace peta??




tata :))