♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 21, 2012

::Ustaz Don Daniyal Don Biyajid::


letak picture dulu..later-later ai story..
skang sangat busy  =.=


eh kejap-kejap..nak letak picture ni jugak la..



malas nak cakap banyak..satu je nak cakap
mmm...Handsome!!




tata :))





Tuesday, June 12, 2012

:: Rasa-rasa Berani tak?? ::



hihihi..rasanya berani ke orang nak curi? tak tau..tak tau.. :D


eh nak cerita sikit la..kadang-kadang kite ni ade jugak kebodohan kan..hahaha..ni kes malam tadi la..ai ni kan sebelum ni fobia dengan dapur gas..tapi semenjak setahun dua ni da ok sikit la..tapi still lagi pemalas nak masak..hukhuk..


biase la..tak sampai seru lagi..ecececeh...kata je la mmg pemalas kan..nak sampai seru seru la konon...dipendekkan cerita malam tadi ai nak masak magee sebab lapar..ai pasang la yang tempat gas tu kan..ala yang dekat ngan tong gas tuh..yang bende dekat atas tu..tibe2 berbunyi uolsss..ssssssss..ish menakutkan betul..macam gas bocor..takut pulak terbom rumah ai sebab kebocoran gas..maklumla ai ni suke pk yang bukan-bukan..


frust jugak la sb tak boleh makan magee..lepas tu ai terus kol my sayang konon nak mengadu la sebab tak dapat makan..perut da la lapar..my sayang suruh gune heater (malas nak google mcm mane ejaan yg betul)..yang pemanas air tuh..baru la ai mcm...ishhh ishhhh..nampak sangat kebodohan ai kan..huhu..ai boleh lupe pulak selain dapur gas boleh jugak gune pemanas air untuk masak magee..ape ke sengalnye la ai nih kan..


ni pagi tadi masa tengah borak dgn my sayang dekat fon..ai tibe-tibe sakit perut..lepas tu sambil cakap sambil kelam kabut g cari hp sebab nak bawak g ladies..nasib baik my sayang tegur yang ai tengah ckap dengan die so ofcoz la hp dkt telinga ai..huhuhu..ape nak jadi la entah..ni semua faktor umur kah?? agaknya ai ni da makin tua agaknye..hmmm....nak samsung galaxy note satu!! tetibe :)



tata :))