♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 27, 2012

::Gambar Berbuka Puasa 2012::


banyak je pic buka puasa sebenarnya..
tapi memang malas nak update belog pun..
so tepek pic last berbuka dekat luar
with my geng jambu air..hahaha..

tapi ni semua ade kecuali aien je..
ye la die da sarat kan..
malam tadi ai bukak fb rupanya die da bersalin..


congrats aien!!


okeh bile pulak my turn???
da usaha da nih..tapi tak dapat-dapat jugak..huhu..
mungkin takde rezeki lagi kan..sob..sob..  =.='

uols doakan semoga ai pun akan ikut jejak my friends okeh..
muahhhhh..luv u guys!













tata :))




Tuesday, August 14, 2012

Banyak Main Sangat Kan...gagagaga...!



hihihi..comel je msg nih kan..
oppss tapi bukan ai dengan my sayang ye..
dapat gambar ni dari fb..jgn salah faham pulak..
ntah boipren sape la nih kan..hahahahaha.. ^___^


tapi my sayang selalu je macam ni tau..
rasa nak lempang-lempang je..
nasib baik suami..hehe..nasib baik jugak sayang..
nak tak nak kene layankan aje..kalau bukan suami malas nak layan...
suke bile ai marah-marah
die buat lawak bodo..ishhh..ishhh..ishhh..





tata :))








Friday, August 10, 2012

Memang pakar pujuk!


pandai betul nak pujuk ai kan..baru ingat nak merajuk :D



hari ni sepatutnya ai balik penang rumah mother in law..my sayang pun da otw tapi
terpaksa patah balik sebab bos die kol suruh masuk kerja esok..

sob..sob..sob..sakit betul hati..baru ingat nak jalan-jalan dekat penang..beli baju raya and so on..

ai tak bole puasa today..so petang-petang ai da minum air kotak milo..sekarang memang rasa lapar satu ape pun makanan tak masuk mulut..da macam orang berpuasa pulak..

tapi my sayang ni memang teror bab pujuk memujuk nih..owhhh ai really miss him!! =.='

die orderkan makanan untuk ai..suruh kawan die hantarkan..macam tau2 je ai tengah lapa..
boleh pulak die dekat jb sana kol kawan die dekat putrajaya nih..suke sangat buat ai terharu sorang-sorang
suke sangat buat ai tak terjangka langsung perbuatan die..suke sangat buat ai rasa dihargai..

order pulak nasi putih+sup campur+telur dadar..memang best la..!! ai love u so much sayang..!


::harap u tak kan berubah sampai bile-bile;
harap akan sayangkan ai sampai bile-bile;
harap akan manjakan ai sampai akhir hayat ai; dan
harap setia dengan ai sampai hujung nyawa::

semoga u akan terus menjadi lelaki pertama dalam hidup ai sampai hujung nyawa ai..Insya Allah
jika di izinkan Tuhan..Amin


takleh nak taip panjang-panjang sebab ai tau orang meluat..sebab bile ai bace balik pun rasa macam poyo sangat..tp ai tetap nak tulis..nanti bile gaduh-gaduh manja, ai tau betapa die da banyak berkorban untuk ai..ai je yang selalu buat-buat lupa..bukan buat-buat tapi memang ai seorang yang pelupa..selalu tak ingat segala kasih sayang yang die curah dekat ai..

jiwang right?? ni penangan bace novel online banyak sangat..sampai ai sedut semua ayat-ayat romantik novel tu dalam diri ai..hehehe..okla..ai nak pegi makan sekarang..my sayang pun da kol banyak kali suruh pegi makan..ni kejap lagi die kol ai tak makan lg nanti die cakap ai tak hargai pulak ape yang die buat..babai n selamat menyambut ramadhan..




tata :))





Monday, August 06, 2012

My Birthday!!


Selamat Menyambut Hari Lahir untuk diri sendiri ^______^


ai takde mood nak tulis panjang-panjang..sebab my sayang pun takde dengan ai..
so rasa macam kosong-kosong (najwa latif) hehehehe..tak celebrate pun..
da tua agaknya so takde la perasaan keTERujaan di situ.. :D


tadi my cousins buat surprise kek dekat ai..so terharu..thank u cousins!! 
ai baru nak feeling sedih-sedih tapi uols da buat ai gembira today..thanks again..
gambar takde sebab lepas tiup-tiup lilin semua bedal kek..
baru ingat tahun ni takde kek..rupanya ade..hehehe..


and my cousin, atie bagi ai hadiah..wooottt...so teruja..hahahaha..
ai dapat mp3..syokkkk!! kaler pink lagi..owhhh ai LOVE u So Much!!!


ni ai amek picture syok sendiri gune lappy je pownn...
eh..eh..jap ai nak wish ape ye untuk diri sendiri???


mmm....mmm...mmm....ok kosong lagi..tak leh nak pk ape-ape..
ai cume harap hidup ai berjalan dengan lancar hendakknya..dan 
of cos dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki..Amin...

ok here we go.....

Dady..nak hadiah!!




tengok ramai sangat buat mulut mcm tu..so ai nak cube jugak..hahaha..


muke kesian kan?ni nak tunjuk dekat my syg picture nih..
nak meraih simpati.. =.='


hello kitty :))


ni hadiah dari my cousin! sangat chumel..


ok muke malu..muahahahaha...



kbai ;)




again..happy birthday to me!
untuk yang ke-2? ahakss :)