♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, November 06, 2012

suwitnye die :p




Yadaaaa..yadaaa..yadaaa...
Sangat suwit la kekasih hati ai ni...

my sayang selitkan dekat gambar kahwin 
dan letak gambar tu atas katil..time tu die cuti tapi ai keje..
so balik-balik keje je tengok bende ni atas katil..
kitorang kan selalu gaduh-gaduh manja gitu..
tu sebab la ade perkataan 'sory' kat situ..

ai rasa betul la kata orang yang kebanyakan
 'lelaki melayu ni hanya romantik bile berdua'
ececehhhh..depan orang lain, lain pulak perangai die..
agaknya die segan..tapi patutnya perempuan la yang segan-segan kan..hihi

ai je selalu nak gedik-gedik dengan die..usik-usik die dpn orang..
die pulak bile ai gedik-gedik usik-usik mesti senyum malu-malu..menyampah..
lepas tu merah-merah muke..gedikkk sungguh..

owh..nasib baik air milo sedap.. =)


Banyak ayat double-double harini kan..
mari belajar :D



Tata:))







Friday, November 02, 2012

Majlis Pertunangan Cousin!


Salam..


Ahad lepas bersamaan Hari Raya Aidil Adha yang ke-3..
kami sekeluarga termasuk saudara-mara hadir ke Majlis Pertunangan
kazen ai yang lelaki..so kire kitorang pegi menghantar la nih..
rombongan pihak lelaki katakan..

bawah ni picture di rumah pihak perempuan..


hantaran dari kami untuk pihak perempuan..


dan dibalas dengan ini oleh pihak mereka kepada kami..
(ayat nak skema aje kan)..


sesi menyarung cincin dan sesi mencium tangan :)


ni adalah bakal pengantin..kalau tak silap ai tahun depan 
bulan 4 majlis kahwin mereka..doakan semuanya berjalan lancar..Amin..


masing-masing kusyuk mendengar pantun berbalas pantun..




apa-apa pun ai nak ucapkan 
Tahniah & Selamat Bertunang..

Semoga semuanya selamat..tak sabar nak tengok
anda berdua bersanding nanti :)
so boleh la join d club kan :P





tata :))