♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, November 26, 2013

Hye!


Salam dan helo!

Ohh my my my....tak sangka ai bukak belog hari nih..banyak sangat yang ai nak share..ingat da private belog da malas la nak tulis-tulis or update kan..but hey! akhirnya ai update jugak..

sebab beberapa bulan kebelakangan ni memang banyak benda yang da berubah..perubahan yang ai memang tak sangka sangat..mula-mula tu rasa macam "why me"...ayat sedih sangat la tuh..rasa macam tak boleh sangat..stress..macam-macam lagi la..

ai sebenarnya da bertukar pejabat..tarikh 28.5.2013 adalah tarikh ai masuk ofis baru..semua benda baru..kawan-kawan baru..memang langsung takde dalam plan hidup ai..tapi semuanya urusan Allah..seriously rasa macam pelik sangat..macam tiba-tiba je...sebab ai takde kene mengena tapi ai pulak yang kene tarik..

so sekarang ai da dekat ofis baru..belaja bende baru..bos baru..suasana baru..agaknya bila kerja di pejabat VIP macam ni la suasananya..balik lambat...kadang-kadang sampai tengah malam..huhu..nasib baik mybabybuchuk duduk jauh dari ai..so takde la ai rasa serba salah kan..tapi penat letih dan stress die memang betul-betul melelahkan..rasa macam nak menangis..tapi bulan puasa ni da slow sikit la..lagipun my bos takde..hehe..

but yang bestnya semua orang kat sini memang best..memang macam team la..boleh tolong u kalau u busy..takde masalah..tu yang seronoknya..nasib baik ai tak dapat yang jenis buat hal masing-masing kan...yang tu nak tanya pun takut..sekarang memang da seronok duduk sini..tp kerja memang banyak la..sampai tak larat ai nak mengadap pc..sebab tu da 6 bulan lebih keje baru terhegeh-hegeh ai nak update..padahal da niat awal da..

okla..rasanya idea takde nih..tak tau nak membebel ape da..banyak bende nak story tapi tak tau nak mula dari mana..hmmphhhhh...ok tata!





Happy Birthday Sayang


Selamat Hari Lahir Sayang!!


my nak dy tau yang my sayang dady sangat-sangat..

......................................................................................................................................

harap sayang happy..
dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..dikurniakan kesihatan yang baik..
selamat dunia dan akhirat..

semoga kita dapat baby yang sihat dan sempurna..
semoga kita bahagia hingga ke akhir hayat
dan harapnya dady sayang mumy sampai bila-bila..
semoga jodoh kita kuat ye sayang..

........................................................................................................................................

hehe..skema sangat da bunyinya..
ai malas nak story panjang-panjang..mybabybuchuk birthday 22 Julai 2013..
sebab die takde dengan ai..so ai minta tolong kawan die untuk buat surprise..
nasib baik menjadi..thanks a lot tompok.. 

ni pic kawan die send dekat ai..kata mysayang ada video..
but later la kalau rajin ai letak..nak tunggu die balik minggu ni jumpa ai :))


 skema sangat okeh..dari isterimu...
ai cume suruh tulis selamat hari lahir sayang je..
hahahaha...ni dorang tambah dari isterimu..
katanya biar bertambah sayang :D


muka terkejut...





see...terharu sangat la tu..hehe..nasib baik ai baik hati tak mintak belikan bunga sekali...
kalau tak mesti orang ingat lelaki bagi bunga dekat lelaki..
hahahaha..oowh kek tu my sayang cakap sedap..nasib baik die makan
sebab die bukan suka sangat kek-kek nih..tp berani dia tak makan..
kecik hati makcik nanti tau.. 



okla tata ^_^