♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, November 25, 2014

Rindu....


Salam..

Rindunya la nak menulis kan..da berbulan-bulan rasanya tak tulis blog..hahaha..yela bukan ade orang baca sangat pun kan..tapi still jugak nak tulis..sebab ape...
 
 
Rindu...
 
 
Rindu...
 
 
Rindu...
 
 
okla cukupla letak 3 kali rindu tu..sebenarnya rindu banyakkkk sangat..actualy ade banyak bende nak story..tapi tak tau nak mula dari mane..ada banyak bende nak share..tapi entah la..picture berlambak-lambak tapi tak bawak kabel pulak nak transfer...tu yang tak tau nak story mane dulu...
 
 
banyak sangat bende jadi berbulan kebelakangan nih..first of cos la ai selamat melahirkan seorang baby boy..taip ni jadi rindu pulak dengan budak cikebam tuh..takpe2 pukul 1 kang boleh jumpe untuk susukan baby...
 
 
mmmm....so korang semua ape khabar?  :)
 
 
 
 
 

No comments: