♥♥::us::♥♥

Daisypath Friendship tickers

Thursday, February 13, 2014

PERANGAI SI BUAH HATI PENGARANG JANTUNG KAMI......


Salam.. :)

haihhhlaa buah hati pengarang jantung..kalau dady takde dengan mumy takde pulak nak manja-manja mengada eh..kalau dady ade bukan main lagi die..sebelum ni kene cucuk kancing gigi dos pertama sebab dady ade sampai deman-demam dibuatnya..sakit badan la sakit belakang la..ni bile cucuk dos kedua tapi dady takde teman takde pulak nak demam-demam bagai..sihat walafiat je...pandai eh anak mumy ni nak pancing perhatian dady die..kecik-kecik da pandai..

 muke penat..ni kat terengganu ni..dekat pantai batu buruk..
9 jam okeh dalam kereta..mau tak letih..sakit pinggang bagai..


bila dady ade je..tengah-tengah malam time syok dibuai mimpi boleh pulak kaki krem kan..tiap kali jadi mesti time tu dady ade..saje eh buah hati mumy nih nak kacau dady die tido..biase tuh.. :P saje nak suruh dady die bangun tengah-tengah malam urut kaki mumy die bagi lega..dan-dan tu la semua nak sakit..tapi nasib baik baby mumy dgn dady ni buat hal masa dady ade je..kalau mumy sorang takde pun nak nakal-nakal..kalau buat hal dgn mumy mau mumy menangis melalak-lalak..sedih sangat rupanya bile sorang-sorang..sobss..

pic last ai berbaju kurung..sekarang ni da tak muat tang perut..
yela baju kurung ai semua kurung moden..fit-fit badan..
ni da preggy memang tak muat la kan..

 
baby baby..sayang anak mumy ketat-ketat..walaupun kadang-kadang mumy malas nak layan baby bile sepanjang masa nak tendang perut mumy sampai senak-senak dibuatnya..dah tak pasal-pasal tekanan darah jadi rendah..nurse cakap sebab terlampau penat..memang penat pun..nak tido malam pun susah sebab baby suke tendang-tendang..kadang kadang kaki tangan die gerak sekali..naik mengah ai dibuatnya..lepas tu suke sangat duduk dekat celah celah perut..celah-celah peha la..saje nak bagi mumy die pegi tiolet setiap jam kan..suke la tu buli mumy die..belum keluar da pandai eh usik mumy mcm dady die..ni da keluar mesti lagi letih nak melayan dua orang yang suke mengusik ni..tapi nasib baik sayang..layan kan aje la..

okla..daaaa.............. :))







Thursday, February 06, 2014

SCAN 4D #BABYNNA


Alhamdulillah..akhirnya dapat jugak ai buat scan 4D..
jantina baby pun da confirm 100%..
baby sihat..Inshaa Allah..
lepas ni da boleh shopping barang baby da..yeayyy!!

Sonographer pun memang best sangat..
thank you so much miss Jezzlyn..
memang pandai pujuk baby la..
walaupun mybaby ni asyik la tido je kejenya..
ni mesti ikut mumy die nih..hahaha..
lepas tu pemalu sangat..yang tu ikut dady die.. :D

oklah..harap dipermudahkan semuanya..
harap semua berjalan dengan lancar hendaknya.. 
harap baby sihat-sihat sahaja..
Amin..Amin..Yaa Rabbal Alamin..





tata :)